Sunday, 31 March 2019 13:31
Egy magyar televíziós hírcsatorna, a Hír televízió közvetítette Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet, az ismert kormányhoz közelálló szervezet szakértőjével készült beszélgetést.
Sunday, 31 March 2019 13:24
A cikk az Európai Parlamentnek az afrikai származású emberek alapvető jogáról szóló európai parlamenti állásfoglalásáról számol be, amelyet idén március 26-án fogadtak el. Az állásfoglalást úgy alakították ki, hogy az EU-tagállamokat arra ösztönözze, hogy nemzeti rasszizmusellenes stratégiákat dolgozzanak ki, és küzdjenek a rasszizmus ellen az olyan területeken, mint az oktatás, a lakhatás és az igazságszolgáltatás. 
Monday, 25 March 2019 14:20
Nézd meg milyen trollokkal találkozhatsz az interneten, és hogyan veheted fel velük a harcot!
Thursday, 28 February 2019 15:16
Az M1  közszolgálati televíziós csatorna Dezső Tamást látta vendégül a kormányzati agytröszt Migrációkutató Intézetből, hogy megvitassák a muszlim bevándorlók integrációját. A rendkívül elfogult és gyenge információkra épülő anyag az összefüggések bemutatása nélkül járult hozzá a témához. Ez a magyarországi médiafigyelés februári kiemelt része. 
Thursday, 31 January 2019 09:54
Szakály Sándor a kormány által fenntartott Veritas Kutatóintézet igazgatója kijelentette, hogy az 1920-as törvény, amely korlátozta a zsidók egyetemekre való jelentkezését nem kifejezetten a zsidó népességre irányult. Ez a magyarországi médiafigyelés januárra kiemelt része.
Monday, 31 December 2018 16:27
A cikk arról számol be, hogy Belgiumban néhány keresztény tanulót egy mecsetbe vittek, és „arra kényszerítették őket, hogy imádkozzanak úgy, ahogy a muszlimok”. Ezt elfogadhatatlan eseményként mutatják be, amely az Origo szerint rámutat arra, hogy Belgium hogyan engedelmeskedik a muszlimoknak: „Ezért biztosan mondhatjuk, hogy a belgák már készülnek a teljes megadásra”.
Page 1 of 4